Skip to content

Am identificat și ne-am deplasat la persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani, care nu au apartinatori

Împreună cu personalul din primarie, am identificat și ne-am deplasat la persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani, care nu au apartinatori și care au nevoie de asistență medicală sau socială. Aceste vizite le vom repeta. În sprijinul celor care au nevoie de noi, vă rugăm să ne anuntati!
Circulația persoanelor care au împlinit 65 de ani, în afară locuintei este permisă în intervalul orar 11.00-13.00, sau daca nu exista posibilitatea de amânare, în toate situațiile trebuie sa aveti declaratia la dumneavoastră și completată . Declarațiile se gasesc in continuare la magazinele alimentare de pe raza comunei noastre. Dacă nu aveți posibilitatea sa va deplasati sunați la nr. de telefon 0731691442- viceprimarul comunei Checea, Breje Ioan, se va deplasa la locuința dumneavoastra pentru a va pune la dispozitie această declaratie. Declaratia personală poate sa fie si de mana. Pentru orice solicitare va stam la dispozitie: Primar, Florea Daniel-Florin 0731003296, asistent medical comunitar, Pască Ovidiu-Lucian- 0728293941.
Primarul prin aparatul de specialitate, prin consiliul local va asigura sprijinul și grija permanentă. Părinții și bunicii noștri trebuie sa stie ca-i prețuim si-i vrem lângă noi, pentru aceasta va rugam: STATI IN CASA!
Dumnezeu sa ne ocrotească!
Primar,
Florea Daniel-Florin