Skip to content

Comunicat referitor la schimbarea programului de lucru

Începând de luni, 18 mai, programul de lucru cu publicul revine la normal:

Luni – joi: 8.30 – 16.30

Vineri: 8.30 – 14.30

– Cetățenii vor putea intra la ghișee doar dacă poartă mască și își dezinfectează mâinile cu gel pus la dispoziție de Primăria comunei Checea.

– În perioada de așteptare, cetățenii sunt rugați să dea dovadă de responsabilitate și să păstreze distanța minimă de 1,5 – 2 m.

– Adresele de email a Primăriei comunei Checea: contact@primariachecea.roprimariachecea@yahoo.com sau numărul de telefon 0256360373 pentru informații și sesizări.

În această perioadă, administrația locală a comunei Checea întreprinde măsurile care se impun o data cu trecerea de la starea de urgență la starea de alertă. Din păcate, din cauza faptului că nu s-au publicat încă în Monitorul Oficial al României actele normative care impun limitele în vederea prevenirii răspândirii infecției cu virusul Covid-19, nu știm exact ce activități pot fi deschise în prima etapă a relaxării măsurilor. Parcul central se va deschide pentru cetățeni, începând cu data de 18 mai 2020.

În prima fază, pentru a proteja sănătatea copiilor noștri, locurile de joacă vor rămâne închise, până la noi reglementări.

În continuare se vor face regulat activitățile de dezinfecție a zonei centrale, a străzilor, dezinfecția trotuarelor din zona centrală, atât cele comerciale, cât și cele pietonale și a mobilierului urban.

Piața volantă a comunei funcționează cu program normal.

Facem un apel către cetățenii comunei Checea să respecte în continuare normele de igienă recomandate, să respecte distanțarea socială și deplasările inutile pentru a proteja sănătatea întregii comunități.

În funcţie de evoluţia pandemiei şi de deciziile luate la nivel central sau local, vom informa locuitorii despre eventualele modificări ale acestor măsuri.

 

PRIMAR,

FLOREA DANIEL-FLORIN

Skip to content